Strafprocedure bij de kantonrechter

Strafrecht
1

Wij helpen jou met het opstellen van een rechtsgeldig document

2

Je maakt een account aan en rekent online af

3

Vanuit je eigen account kun je het complete document ophalen

Mr. Willem Jan Ausma (advocaat) legt je graag uit hoe het werkt.

Dagvaarding van de Officier van Justitie

De kantonrechter behandelt de kleinere strafbare feiten. Dit zijn in de regel geen misdrijven maar overtredingen. Onder overtredingen wordt o.a. verstaan vandalisme, wildplassen, verkeersovertredingen en lichte strafbare feiten.

In beginsel is het altijd zinvol door een deskundig advocaat een verweer/pleitnota te laten maken. Een rechter kan daardoor geneigd zijn het voorstel van de Officier van Justitie af te wijzen of te matigen. Hulp van een ervaren strafrechtadvocaat is daarbij zeer aan te bevelen. Je dient er dan wel rekening mee te houden dat dit geld kost. 

Verweerschrift voor slechts € 150,- 

Juridische Hulp Online heeft een betaalbaar alternatief! Een persoonlijk op maat gemaakt verweerschrift dat je zelf ter zitting kunt voorlezen en dat de rechter niet zomaar naast zich neer kan leggen! Voor slechts € 150,- staat het verweer op papier! Geschreven door een ervaren strafrecht advocaat.

Online proces voor verweerschrift kantonrechter

Met dit verweerschrift ben je op zitting je eigen advocaat.

Door online een aantal gerichte vragen te beantwoorden, weet je of je in aanmerking komt voor dit verweerschrift. Kom je in aanmerking, dan krijg je online een aantal vervolgvragen voorgelegd. Op basis van deze gegevens stelt een advocaat van Ausma De Jong Advocaten een juridisch verantwoord verweerschrift op.

Vervolgens kun je met dit verweerschrift in de hand naar de zitting.

JHO | Betrouwbaar | Professioneel | Gemakkelijk