Strafprocedure bij de kantonrechter

Strafrecht
1

Wij helpen u met het opstellen van een rechtsgeldig juridisch document

2

U rekent de benodigde kosten veilig af via een online betaalmethode

3

U kunt het complete document ophalen in uw eigen veilige omgeving

Dagvaarding van de Officier van Justitie

De kantonrechter behandelt de kleinere strafbare feiten. Dit zijn in de regel geen misdrijven maar overtredingen. Onder overtredingen wordt o.a. verstaan vandalisme, wildplassen, verkeersovertredingen en lichte strafbare feiten.

In beginsel is het altijd zinvol door een deskundig advocaat een verweer/pleitnota te laten maken. Een rechter is dan vaak geneigd het voorstel van de Officier van Justitie te matigen. Hulp van een ervaren strafrechtadvocaat is daarbij zeer aan te bevelen. U dient er dan wel rekening mee te houden dat dit geld kost. Bedragen kunnen variëren maar gemiddeld kunt u ervan uitgaan dat voor deze procedure een advocaat u €450,- kost.

Verweerschrift voor slechts € 150,- 

Wij hebben voor u een betaalbaar alternatief! Een persoonlijk op maat gemaakt verweerschrift dat u zelf ter zitting kunt voorlezen en dat de rechter niet zomaar naast zich neer kan leggen! Voor slechts € 150,- staat uw verweer op papier! Geschreven door een ervaren strafrecht advocaat.

Online proces voor verweerschrift kantonrechter

Met dit verweerschrift bent u op zitting uw eigen advocaat.

Door online een aantal gerichte vragen te beantwoorden, weet u of in aanmerking komt voor dit verweerschrift. Komt u in aanmerking, dan krijgt u online een aantal vervolgvragen voorgelegd. Op basis van uw gegevens stelt een advocaat van het kantoor Ausma De Jong Advocaten het verweerschrift op.    

Vervolgens kunt u met dit verweerschrift in de hand richting uw zitting. 

JHO | Betrouwbaar | Professioneel | Gemakkelijk