Beroepschrift tegen verkeersboete na beslissing OvJ (M)

Strafrecht
1

Wij helpen u met het opstellen van een rechtsgeldig juridisch document

2

U rekent de benodigde kosten veilig af via een online betaalmethode

3

U kunt het complete document ophalen in uw eigen veilige omgeving

Heeft u een brief van het CJIB gekregen met de letter M? En heeft u hiertegen bezwaar gemaakt bij de officier van justitie via Juridische Hulp Online? Heeft de officier van justitie al een beslissing genomen over uw bezwaar en bent u het oneens met deze beslissing? Dan kunt u via Juridische Hulp Online in beroep tegen de beslissing bij de kantonrechter. De kantonrechter neemt hierover dan een beslissing. {Artikel 6 Wet administratieve handhaving verkeersvoorschriften}

Door online een aantal gerichte vragen te beantwoorden, weet u of in aanmerking komt voor dit beroep. Komt u in aanmerking, dan krijgt u online een aantal vervolgvragen voorgelegd. Uw antwoorden hierop worden automatisch in een beroepschrift verwerkt en grondig gecontroleerd op juridische juistheid.  

Wanneer extra informatie of aanvullende bijlagen vereist zijn, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

U kunt dit beroepschrift zelf opstellen en indienen. Kies dan voor “zelf afhandelen”. Wilt u totaal ontzorgd worden, kies dan “door een advocaat”. Dan schakelen wij Ausma De Jong Advocaten in voor de volledige afhandeling van uw beroepschrift. 

JHO | Betrouwbaar | Professioneel | Gemakkelijk