1

Selecteer op welke manier wij u kunnen helpen met uw rijbewijs

2

Doorloop de vragen & wij doen de controle

3

Binnen één werkdag een rechtsgeldig document

Informatie over rijbewijs ingevorderd

Rijbewijs ingevorderd?

Uw rijbewijs is ingevorderd en dit is natuurlijk erg vervelend. Kom in actie en zorg dat uw rijbewijs weer van u is! Er zijn allerlei mogelijkheden om er voor te zorgen dat u uw rijbewijs weer in bezit krijgt. 

Ga naar het juiste formulier, vul de gevraagde gegevens in, maak een beveiligd account aan en rond de procedure af. Na afronding wordt het formulier gecontroleerd door Ausma De Jong Advocaten. Dit maakt Juridische Hulp Online 100% betrouwbaar.

Je ontvangt binnen een werkdag een juridisch rechtsgeldig document dat meteen kan worden ingediend bij de juiste instantie.

Advocaat Willem Jan Ausma

Wij helpen je graag met:

Rijbewijs terugkrijgen na tien dagen

Het is tien dagen geleden dat uw rijbewijs is ingevorderd en u heeft nog geen bericht ontvangen van de Officier van Justitie! Dan heeft u recht om uw rijbewijs terug te krijgen!

Brief ingevorderd rijbewijs

Uw rijbewijs is ingevorderd en u wacht op een beslissing. U heeft zwaarwegende redenen om uw rijbewijs terug te krijgen! Stel zelf uw verzoek op tot teruggave inclusief juridische controle.

Rijbewijs ingevorderd

Uw rijbewijs wordt door de officier van justitie voor langere tijd ingehouden en u heeft zwaarwegende redenen om het rijbewijs terug te krijgen! Maak bezwaar en krijg telefonisch toegelicht waar uw kansen liggen voor slechts € 24,95