1

Kies voor een 10 of 20 minuten consult.

2

Je vult het formulier in, maakt een account aan en rekent online af.

3

Één van onze advocaten neemt contact met jou op.

Informatie over online juridisch gesprek

Een online juridisch gesprek met een ervaren advocaat op een dag en tijdstip naar keuze vanaf € 25,- (incl. BTW).

Net als bij de huisarts, als het om jouw gezondheid gaat, is het denkbaar dat je een juridische kwestie hebt die je graag wilt bespreken met een ervaren jurist\/advocaat zonder direct de hoofdprijs daarvoor te betalen.

Juridische Hulp Online (JHO) stelt jou in de gelegenheid om op een eenvoudige manier in contact te komen met betrouwbare en professionele advocaten voor juridisch advies. Je kan kiezen voor een consult van 10 of 20 minuten.

Wij helpen je graag met:

Online Civiel Recht Gesprek (10 min.)

Voor al jouw vragen met betrekking tot het civiel recht (zowel personen en familierecht als zakelijke geschillen), sportrecht en verzekeringsrecht (waaronder inschrijvingen in de IVR, EVR en CIS registraties) kun je bij Axel Beijersbergen terecht. (€ 25,-)

Online Strafrecht Gesprek (20 min.)

Wil je dat Willem Jan Ausma of Onno de Jong gedurende 20 minuten met je meedenkt over een mogelijk gepleegd strafbaar feit of een eventuele strafzaak? (€ 50,-)

Online Civiel Recht Gesprek (20 min.)

Voor al jouw vragen met betrekking tot het civiel recht (zowel personen en familierecht als zakelijke geschillen), sportrecht en verzekeringsrecht (waaronder inschrijvingen in de IVR, EVR en CIS registraties) kun je bij Axel Beijersbergen terecht. (€ 50,-)