(Beeld)bellen met de advocaat

Wilt u dat Willem Jan Ausma of Onno de Jong gedurende 15 minuten met u meedenkt over een mogelijk gepleegd strafbaar feit, een eventuele strafzaak of het doen van een aangifte? Vul dan het formulier in en kom in gesprek met een ervaren strafrecht advocaat!

Vul het formulier in arrow-right
1

U heeft gekozen voor een 15 minuten gesprek.

2

Vul het formulier in, maak een account aan en reken online af.

3

Onno of Willem Jan neemt contact met jou op.

Advocaat | Mr. Onno de Jong

Onno de Jong is sinds 1988 advocaat. Onno is een gedreven advocaat die zich zowel in de zaak als in de cliënt verdiept. Onno staat bekend om zijn scherp analytisch vermogen, waardoor hij goed in staat is om een zaak tactisch en strategisch neer te zetten. Hij denkt verder dan zijn tegenstander en gaat een inhoudelijke discussie niet uit de weg. Hij heeft door de jaren heen bewezen een strafpleiter pur sang te zijn.

Advocaat | Mr. Willem Jan Ausma 

Rechters geloven niet in sprookjes maar luisteren wel naar een verhaal met een boodschap. Pleiten is zijn passie. Om die reden werd hij ooit uitverkoren tot ‘strafpleiter’ van het jaar. In de zittingszaal moet het gebeuren. Net even anders dan anderen. Door krachtige en gloedvolle betogen brengt hij op geheel eigen wijze de zaak onder de aandacht van de rechters. Zo zorgt hij dat er een luisterend oor is voor de andere kant van de zaak. 

Het gaat in het strafrecht om de mens achter de feiten. Ernstige zaken met vaak veel verdriet maar als jezelf of één van je naasten als verdachte wordt gezien, is een goede verdediging van groot belang. 

Willem Jan Ausma is meer dan 20 jaar werkzaam bij Ausma De Jong Advocaten te Utrecht en als docent verbonden aan diverse opleidingsinstituten, de politieacademie en geeft geregeld gastcolleges en lezingen. 
Zijn specialisatie zijn (complexe) moordzaken en andere levensdelicten.

Juridische Hulp Online Advies van een ervaren strafrecht advocaat

Proces verbaal of strafdossier opvragen

Wij vragen uw dossier op en u bereid zelf uw zaak voor

Advies bij uw strafzaak

Wij vragen uw dossier op en geven hierover advies

Verschillende betaalmethodes voor het beeldbellen met een advocaat