U moet voorkomen

Ga goed voorbereid naar uw zitting toe. Wij vragen uw dossier op en bespreek uw zaak met één van onze strafrecht advocaten.

Contact advocaat arrow-right
1

Beantwoord de vragen

2

Wij vragen uw dossier op

3

Bespreek uw zaak met onze ervaren strafrecht advocaat

Advies over uw zaak

Het is raadzaam om over het strafdossier of proces verbaal te beschikken. Dit kunt u niet zelf en onze advocaat zal het dossier opvragen. Om goed voorbereid naar de zitting te gaan kunt u een gespecialiseerde strafrechtadvocaat naar uw zaak laten kijken. De advocaat analyseert uw zaak en kijkt waar er mogelijkheden zijn en welke strategie u het beste kunt toepassen.

Het dossier geeft inzicht in de feiten, bevindingen en verklaringen waarop het Openbaar Ministerie de verdenking gebaseerd heeft. Met dit dossier en het advies van onze advocaat zorgt u voor een optimale voorbereiding op de zaak en komt u niet voor verrassingen te staan. 

U bepaalt zelf wanneer u het gesprek wilt voeren met de strafrecht advocaat. De online strafrechtadvocaat bespreekt met u de zaak en wijst u waar de kansen liggen. Een goed advies kan geen of minder straf betekenen waarmee een strafblad wordt voorkomen.  

Het adviesgesprek zorgt in korte tijd voor een optimale voorbereiding zonder hoge kosten. Tijdens het adviesgesprek wordt de gang van zaken op de zitting toegelicht en kunnen er vragen worden gesteld.

Advocaat mee naar de zitting?

Uw zaak wordt op zitting behandeld. U kunt ervoor kiezen om een advocaat mee te nemen. Voor € 499.95 gaat onze advocaat met u mee naar de zitting. Een advocaat heeft altijd een toegevoegde waarde. Wanneer u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand worden de kosten deels door de overheid vergoed. Wenst u een strafrecht advocaat mee naar zitting, klik dan hier.

Juridische Hulp Online Goed voorbereid op uw strafzaak

Enkel strafdossier opvragen

Wij vragen uw dossier op en u bereid zelf uw zaak voor

Advocaat mee naar zitting

U wilt een advocaat mee naar uw zitting! 

Verschillende betaalmethodes voor het advies bij een strafzaak

De advocaat bij uw strafzaak 

foto van de advocaat voor het advies van uw strafzaak

mr. Willem Jan Ausma


Kijk hier voor meer informatie

Hoe controleren jullie mijn identiteit?

Wij moeten ons vergewissen van uw identiteit voordat wij uw dossier kunnen opvragen. U kunt het dossier dus alleen voor uzelf aanvragen. Wanneer wij twijfelen aan uw identiteit vragen wij uw dossier niet op en storneren wij het door u betaalde bedrag. Wij controleren uw identiteit door de volgende gegevens met elkaar te vergelijken: de gegevens die u invult op het formulier; de gegevens die vermeld staan op een kopie van uw legitimatiebewijs; de gegevens die staan vermeld op uw strafbeschikking of dagvaarding; en uw betaalgegevens. Ook wanneer het vermoeden bestaat dat u uw dossier voor de verkeerde doeleinden wilt gebruiken, verstrekken wij uw dossier niet aan u.

Hoe ontvang ik mijn strafdossier of proces verbaal?

Nadat wij uw strafdossier of proces verbaal hebben ontvangen zetten wij deze stukken in uw eigen beveiligde account op onze site. Wij versturen uw strafdossier of proces verbaal niet per post of email. Normaliter ontvangt u de stukken binnen 2 werkdagen in uw account.

Wat staat in mijn strafdossier?

In het strafrecht wordt gesproken over de processtukken. Dit zijn alle stukken die relevant zijn in uw zaak. Processtukken kunnen uit allerlei stukken bestaan. Denk bijvoorbeeld aan getuige verslagen, bewijsmiddelen en verhoren.

Kan ik mijn strafdossier of proces verbaal ook zelf opvragen?

Ja, u kunt uw strafdossier of processtukken zelf opvragen. U heeft alleen geen recht op het ook ontvangen van deze stukken. U heeft slechts een recht van inzage. Dit betekent dat u de stukken mag inzien maar niet mee mag nemen. Alleen een strafrecht advocaat kan uw strafdossier of proces verbaal opvragen.

Kan ik het strafdossier of proces verbaal van iemand anders opvragen?

Nee. Wanneer wij het vermoeden hebben dat niet de persoon van wie het strafdossier of proces verbaal is deze stukken opvraagt, vragen wij de stukken niet op en storten wij het betaalde bedrag terug.