1

Kies de boete waar u het niet mee eens bent

2

Beantwoord de vragen

3

Ontvang en verzend uw bezwaar

Informatie over bezwaar boete

De strafbeschikking

U heeft een strafbeschikking ontvangen en de Officier van Justitie of het CJIB heeft u een straf of boete opgelegd.  Dan kunt u kunt tegen de boete in beroep gaan, bezwaar maken of verzet instellen.

Er zijn drie vormen van strafbeschikkingen. De strafbeschikking is aangegeven met de Letter O welke wordt uitgeschreven door de Officier van Justitie of het CJIB. En de strafbeschikking ten gevolge van een ZSM procedure.

Bezwaar strafbeschikking letter O

Nadat u een aantal vragen heeft beantwoordt, controleren onze advocaten het beroepschrift, bezwaarschrift of verzetschrift. U ontvangt binnen één werkdag een rechtsgeldig document. U hoeft het alleen nog maar te ondertekenen en op te sturen. Lichte vergrijpen worden door de politie ook wel bestraft met een boete. Deze herkent u aan de Letter M in de recht bovenhoek van de brief.

Bezwaar strafbeschikking met hulp van een advocaat

Om bezwaar te maken beantwoordt u een aantal vragen. Onze strafrechtadvocaat Willem Jan Ausma dient het bezwaar in en vraagt tevens uw dossier op. Uw dossier wordt na ontvangst in uw beveiligde account geplaatst. Mr. Ausma bekijkt waar uw kansen liggen en bespreekt met u de zaak. U hoeft hiervoor niet naar kantoor te komen. Dit kan online of telefonisch. Snel, simpel en deskundig!

Juridische Hulp Online | Eenvoudig bezwaar maken tegen uw boete


mr. Willem Jan Ausma van Ausma De Jong AdvocatenStrafbeschikking (brief met de letter O)

voorbeeld verzet tegen een strafbeschikking

Bewaar strafbeschikking CJIB

Bezwaar strafbeschikking OvJ

Verkeersboetes (brief met de letter M)

Bezwaar maken tegen een verkeersboete

Bezwaar maken tegen een onterechte verkeersboete

Wij helpen je graag met:

Bezwaar verkeersboete letter M

Maak zelf bezwaar tegen een verkeersboete (letter M) en ontvang voor slechts € 5,95 een juridisch correct bezwaarschrift. Let op, als u in bezwaar gaat, moet u de boete niet betalen.

Bezwaar strafbeschikking letter O

Maak zelf bezwaar tegen de strafbeschikking (letter O) en ontvang voor slechts € 9,95 een juridisch correct bezwaarschrift. Let op, als u in bezwaar gaat, moet u de boete niet betalen.

Bezwaar strafbeschikking met hulp van een advocaat

Maak bezwaar tegen uw strafbeschikking na besluit van de Officier van Justitie. Onze advocaat dient namens u het bezwaar in en vraagt uw dossier op. Na bestudering van het dossier wordt besproken waar uw kansen liggen.