Juridische Hulp Online | Het digitale platform van Ausma De Jong Advocaten

In de praktijk blijkt dat juridische diensten ingewikkeld kunnen zijn, hoge kosten met zich meebrengen en veel tijd in beslag nemen.

Bij Juridische Hulp Online vinden wij dat dit anders kan! U kunt namelijk vele juridische documenten zelf opstellen maar bent met onze dienst wel verzekerd van de juridische controle. Bij Juridische Hulp Online bespaart u tijd, kosten en zijn uw gegevens veilig dankzij de software die we ontwikkeld hebben in samenwerking met Adapating Legal.

Ons team bestaat uit advocaten, juristen, juridisch medewerkers en marketeers. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

single usp Betrouwbaar
single usp Professioneel
single usp Gemakkelijk

Onze advocaten

Willem Jan
Oprichter & Advocaat

Willem Jan is één van de oprichters van JHO en heeft ruim 20 jaar ervaring als advocaat gespecialiseerd in het strafrecht.

Onno
Advocaat

Onno is de nestor van het kantoor Ausma De Jong Advocaten en sinds 1988 advocaat.

Axel
Advocaat

Axel weet zo goed als alles op het gebied van de privacy wetgeving, het sport- en familierecht.

Amber
Advocaat

Amber weet als advocaat alles op het gebied van familierecht en we zijn er trots op dat zij haar kennis inzet voor JHO. Verder is Amber tekstschrijfster, heeft zij meerdere blogs .

Onze Juristen

Ron
Jurist

Ron is jurist en na zijn stage bij Ausma De Jong Advocaten aan het werk gegaan bij JHO. Zijn expertise ligt vooralsnog op het gebied van de AVG, hij is verantwoordelijk voor de juridische kwaliteit van de online diensten en richt zich momenteel op de ontwikkeling van de online familierecht portfolio.

Boris
Juridisch medewerker

Boris studeert aan de universiteit van Utrecht en kiest , naast zijn drukke bestaan als student mee te bouwen aan de online diensten van JHO.

Sophie
Juridisch medewerker

Sophie studeert aan de universiteit van Utrecht en kiest , naast haar drukke bestaan als student mee te bouwen aan de online diensten van JHO.

Maarten
Juridisch medewerker

Maarten studeert aan de universiteit van Utrecht en kiest , naast zijn drukke bestaan als student mee te bouwen aan de online diensten van JHO.

Charlotte
Juridisch medewerker

Charlotte studeert aan de universiteit van Utrecht en kiest , naast haar drukke bestaan als student mee te bouwen aan de online diensten van JHO.

Sales & Marketing

Gijs
Online Marketing

Gijs is de online marketeer van Juridische Hulp Online en is verantwoordelijk voor de zichtbaarheid op het web. Hij zorgt dat iedereen die juridische oplossingen zoekt deze online kan vinden bij JHO.