Juridische Hulp Online is het digitale platform van Ausma De Jong Advocaten, waar diensten aan particulieren en bedrijven worden aangeboden voor het opstellen, controleren en aanpassen van juridische  documenten, het in gang zetten van juridische procedures en het uitbesteden van juridische processen.

• Jouw juridische hulpvraag wordt op kwalitatief hoog niveau afgehandeld.

• Het kan zonder tussenkomst van een advocaat.

• De dienstverlening is snel, veilig en wordt geleverd tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Ben je geïnteresseerd in wat Juridische Hulp Online voor jou kan betekenen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.single usp Betrouwbaar
single usp Professioneel
single usp Gemakkelijk

Onze advocaten

Willem Jan
Oprichter & Advocaat

Willem Jan is één van de oprichters van JHO en heeft ruim 20 jaar ervaring als advocaat gespecialiseerd in het strafrecht.

Onno
Advocaat

Onno is de nestor van het kantoor Ausma De Jong Advocaten en sinds 1988 advocaat.

Axel
Advocaat

Axel weet zo goed als alles op het gebied van de privacy wetgeving, het sport- en familierecht.

Onze Juristen

Ron
Jurist

Ron is jurist en na zijn stage bij Ausma De Jong Advocaten aan het werk gegaan bij JHO. Zijn expertise ligt vooralsnog op het gebied van de AVG, hij is verantwoordelijk voor de juridische kwaliteit van de online diensten en richt zich momenteel op de ontwikkeling van de online familierecht portfolio.

Amber
Jurist

Amber weet als voormalig advocaat alles op het gebied van familierecht en we zijn er trots op dat zij, in de rol van senior jurist, haar kennis inzet voor JHO. Verder is Amber tekstschrijfster, heeft zij meerdere blogs en is verantwoordelijke voor de communicatie binnen JHO.

Boris
Juridisch medewerker

Boris studeert aan de universiteit van Utrecht en kiest , naast zijn drukke bestaan als student mee te bouwen aan de online diensten van JHO.

Sophie
Juridisch medewerker

Sophie studeert aan de universiteit van Utrecht en kiest , naast haar drukke bestaan als student mee te bouwen aan de online diensten van JHO.

Maarten
Juridisch medewerker

Maarten studeert aan de universiteit van Utrecht en kiest , naast zijn drukke bestaan als student mee te bouwen aan de online diensten van JHO.

Charlotte
Juridisch medewerker

Charlotte studeert aan de universiteit van Utrecht en kiest , naast haar drukke bestaan als student mee te bouwen aan de online diensten van JHO.

Sales & Marketing

Gijs
Online Marketing

Gijs is de online marketeer van Juridische Hulp Online en is verantwoordelijk voor de zichtbaarheid op het web. Hij zorgt dat iedereen die juridische oplossingen zoekt deze online kan vinden bij JHO.